وبمستران هميشه در تکاپو هستند که از روشهايي آمار بازديد وبسايت عزيزشان را افزايش دهند! من در اين صفحه بهترين و موثرترين روش را معرفي ميکنم. اميدوارم که به درد همهي مديران وبسايتها بخورد.
ميدانيد که بيشترين جستجوها از گوگل انجام ميشود و نزديک به80? بازديدهاي سايتها هم از طريق موتورهاي جستجو است. پس برويم سر اصل موضوع! چطوري به صفحه اول گوگل برسيم و بازديد بيشتري بگيريم؟؟ من ميگويم با سئو!
سئو مخفف عبارت search engine optimization و به معناي بهينهسازي موتورهاي جستجو است.
به زبان سادهتر يعني روشهايي که طي آن وبسايت براي کاربر و موتورهاي جستجو از جمله گوگل بهينه ميشود. سئو علمي است که به کمک آن ميتوان وبسايت را براي کاربر قابل اعتمادتر، جذابتر و قابل دسترستر نمود. به کمک اين علم ميتوانيد جايگاه وبسايت خود را در نتايج جستجو بهبود ببخشيد تا شاهد آمار بازديد چند برابري وبسايت خود باشيد. در اين زمان ميتوانيد به افزايش فروش محصولات يا ارائه خدمات خود جديتر فکر کنيد.
همانطور که گفته شد انجام خدمات سئو براي هر سايتي ضروري است.
اگر شما صاحب کسبوکاري هستيد ميتوانيد با گذراندن دوره جامع آموزش سئو، وبسايت خود را به طور کامل سئو کنيد و از پرداخت هزينههاي زياد به سئوکاران خلاص شويد.
دوره با کاربرديترين مطالب تهيه شده است که با گذراندن آن ميتوانيد خدمات سئو را براي ساير وبسايتها انجام دهيد و از اين راه درآمد خوبي هم داشته باشيد.
لازم به ذکر است که دانستن مباحث سئو براي طراحان وبسايت امري لازم است. چرا که يک قالب استاندارد بايد براي موتورهاي جستجو از جمله گوگل بهينه باشد.
معمولا هزينه يادگيري دورههاي سئو بين 200 هزراتومان تا 2 ميليون تومان است! پرداخت اين هزينه براي بسياري از دوستان واقعاً سنگين است.
نگران نباشيد هميشه راههاي ديگري هم وجود دارند. پيشنهاد ميکنم برويد سراغ يک آموزش جامع اما رايگان! بله اين آموزشها در چند سايتي وجود دارند.
براي اينکار از آموزش رايگان سئو استفاده کنيد که واقعا بينظير است. اين دوره به زبان ساده تمام مفاهيمي که احتياج داريد را در اختيار شما قرار مي دهد.
خب دوستان اميدوارم امروز از اين وبسايتي که معرفي کردم استفاده کرده باشيد و شماهم در اين زمينه تجربيات شخصيتون را اشتراک بذاريد.
درباره این سایت